Laura van der Meulen

Ik heb me altijd al geïnteresseerd in het verzorgen van mensen op allerlei gebied. Vooral de afwisseling van voet-, hand-, haar- en gezichtsverzorging vind ik leuk en interessant om te doen. Ik ben altijd heel belangstellend naar mensen toe en kan daarom ook op maat diensten verlenen toegespitst op persoonlijke behoeften en wensen. Vanaf april 2008 werk ik met veel plezier bij Foot, Hair & Bodycare.

Mijn specialiteiten zijn:
Pedicure
Luxe Pedicure
Diabetische Voet
– Voetmassage
All-round kapster
Schoonheidsspecialiste
– Décaar Algae peeling
Manicure
– Anti-stress massages
– Hars ontharen

Roos Schobbe-Goeptar

In 1988 begon ik met werken in de thuiszorg. Al snel constateerde ik dat er behoefte was aan pedicure vooral bij oudere mensen en diabetisch cliënten. Om hen nog beter zorg te kunnen verlenen ben ik de pedicureopleiding gaan doen bij NOS in Den Haag in 1988. Met veel plezier heb ik deze opleiding afgerond . Ook heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van de diabetisch en reumatische voet. Hiernaast heb ik de opleiding Medisch pedicure afgerond.

Vanaf 1 oktober 1997 heb ik mijn eigen pedicure praktijk gehad zowel aan huis als bij instituut Koegler in Den Haag. Mijn klantenkring werd zodanig dat ik mijn eigen salon Foot Hair en Body Care ben gestart. Inmiddels is deze gegroeid naar een allround verzorgingssalon. Waar men, indien gewenst, van top tot teen verzorgd kan worden.

Mijn specialiteiten zijn:
Diabetische voet
Reumatische voet
– Voetwratbehandeling
Nagelbeugel / voor ingegroeide teennagels
Orthese
– Anti-druk technieken
– Teengelnagels
Luxe pedicure
– Spa Masker
– Voetmassage
Manicure
Schoonheidsbehandeling
Décaar Algae behandeling
– Harsontharen

Amanda Schobbe

Mijn naam is Amanda Schobbe en ik ben de dochter van Roos Schobbe. Al vanaf jongs af aan kom in in de salon van Foot, Hair en Bodycare. Mijn passie voor verzorging op gebied van haar, handen en voeten is daardoor ontstaan. Om verder te groeien in dit vak heb ik de opleiding medisch pedicure gevolgd, om de klant nog beter te kunnen verzorgen. Ik vind het fijn als cliënten goed verzorgd en tevreden de salon verlaten. Ik kijk ook uit naar uw bezoek.

Mijn specialiteiten zijn:
– Hars ontharen
Manicure
Epileren
Pedicure
– Medisch Pedicure
– Luxe Pedicure
– Wimper extensions

Het Team

Het team van Foot, Hair en Bodycare (Roos, Amanda en Laura) staat klaar om u enthousiast, met aandacht en deskundigheid te verzorgen op gebied van pedicure, schoonheid- en haarverzorging, want het allerbelangrijkste is dat u als tevreden cliënt naar huis gaat. Naast onze dienstverlening bieden wij ook verzorgende voet-, haar- en gezichtsproducten aan. Graag nodig ik u uit om een kijkje te nemen op onze website voor onze dienstverlening, producten en verzorgingstips.

U kunt bij ons terecht voor verzorging voor meerdere diensten, kapsalon, schoonheidssalon, harsen en nog veel meer op gebied van verzorging voor alle huidtypen. Heeft u vragen en/of een advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.