Décaar behandeling

De Décaar Algae Peeling (Chinese kruidenpeeling) – deze unieke biologische peeling – is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Chinese kruidenpeeling/ Algae Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Algae Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid en is toepasbaar het hele jaar door. De Algae Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Natuurlijke cosmetica

Décaar is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’.

Décaar bepaalt daarmee de standaard in de cosmeticabranche. Wij zijn gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve
huidverzorgingsproducten en behandelingen, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende
huidtypen van onze klanten.

Algae Peeling

De Algae Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen.

Brightning Treatment

Voor het verminderen van pigmentvlekken.

Eye  Lift Treatment

De oogcontour is een kwetsbaar gebied dat speciale zorg nodig heeft.

Wimper-extensions

De nieuwe trend is Wimper-extensions 3D van zijden! Het is
heel natuurlijk en je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Voor meer informatie, bel naar onze winkel!